miercuri, 29 octombrie 2008

Prostitutia din fotbalul romanesc


Si nu vreau sa ma refer la scandalul provocat de Dumitru Dragomir cu prostituatele din cantonamentul nationalei desi o sa ma refer putin si la el ca sa ajung mai usor la subiectul principal.
Mai deunazi tot vedeam pe la televizor cum seful LPF tuna in stanga si in dreapta ca fotbalistii si apoi oficialii federatiei au avut parte de altfel de stimulari in cantonamentele nationalei, niste stimulari mai neortodoxe, parca din cate imi amintesc urma sa dezvalui niste secrete uluitoare din "sanul nationalei" dupa meciul din Feroe. A trecut si meciul si ca deobicei a urmat "Hai ma ca-m glumit cu voi, firati ai dreacu de simpatci". Acum sa fim seriosi cine nu crede ca au fost prostituate in cantonamentul nationalei inseamna ca ori traieste in alta tara ori inca nu si-a schimbat televizorul marca Sirius 161. E clar ca si fotbalistii si oficialii au avut parte de atentii speciale, la caracterele care le avem in fotbal e ceva normal sa auzim chestii de genul asta si 100% s-au intamplat. Prostituate, sampanii de cateva mii de dolari la chefurile de dupa meciuri la ce poti sa te astepti de la niste fotbalisti fara liceu sau de la niste conducatori cu apucaturi de comunisti.
Si acum sa revenim tocmai la acestia, o parte din ei sunt prostituate, unele de lux, unele ieftine si cateva doar pentru a primi mai multa atentie. As vrea sa ma opresc la ultima categorie, adica cei jalnici, care devin penibili la fiecare aparitie si hai sa dam exemple: presedintele LPF Dumitru Dragomir. Si revenind la cazul de mai devreme, probabil a primit si el niste telefoane de genu: "Bai Mitica fa-te si tu ca uiti sa spui de alea dupa meci, baga-le una de-a ta, ca sa nu le zicem si noi pe alea care le stim despre tine". Normal cum s-a scapat Dragomir cu fetele din cantonament, s-a scapat si Lupescu putin cand a zis ca Mitica a jucat table tot drumul cand s-au intors din state acum 2 ani parca si ca i-a terorizat pe ceilalti pasageri...Mitica la puscarie nu te mai duci si tu? Ai tras atatia ani din fotbal, ai facut toate aranjamentele posibile, ti-ai castigat o gramada de bani si acum te crezi fecioara, nu ar fi problema dar vezi ca au venit si astia mici(Prunea si Lupescu) care acum vreo cativa ani facusere o nu stiu ce asociatie a fotbalistilor profesionisti si faceau mitinguri prin strada impotriva lui Mircea Sandu. Parca-l vad si acum pe Prunea imbracat ca Petre Roman la revolutie cu o pancarta in mana tragan de ceilalti si strigand cat il tineau plamanii. Pacat ca de cand au primit functii in FRF doar o data sau de doua ori am vazut la televizor pe cineva care sa aduca aminte de lucrul asta sau poate au jurnalistii astia memoria scurta si nu-si aduc aminte evenimentul asta sau ca Lupescu ar fi trebuit sa il sustina pe Gica Popescu in alegeri dar a intors armele ca la 23 august sau sa spuna ca inainte ii vroiau moartea lui Sandu si acum parca joaca intr-un film prost comunist despre unicul conducator al tarii si trebuie sa spuna cat de bun, de destept si de frumos este.
Acum poate o sa priceapa si lumea, care nu s-a prins deja, de ce nu se suporta Dragomir cu Prunea si Lupescu. Mitica a furat toata viata lui din fotbal si acum cand stie si el ca nu mai are mult de stat pe la liga si implicit pe la televizor vrea sa para Fecioara Maria, sa ramana in istorie cu o imagine buna, problema e ca astia mici vor sa fure si ei acum daca tot au ajuns si uite asa interesele lor sunt opuse, de aici si tot scandalul.
Mitica nu uita cine esti, Mitica. Nu uita cine ai fost Mitica. Nu uita ca si tu ai recunoscut ca trebuia sa faci puscarie pe inainte pentru ca te-au prins militienii cu bani de la blaturi da' ai aranjat tu cu ei ca esti baiat destepet si simpatic Dom' Mitica. Nu uita ca trebuia sa faci puscarie Mitica! Asta o sa ramai toata viata: un tablagiu, un barbugiu, un comunist, un hot pervers, o tarfa a fotbalului romanesc!
Mai tarziu o sa revin la subiect si o sa scriu inca un articol despre celelalte prostituate din fotbalul romanesc.

Niciun comentariu:


Categorii

Autori: